Isolatie Adviseur Zeeland - Brabant

Fulltime, regio Zeeland – Brabant

Adviseer jij graag klanten en zoek je een functie waarin je in vrijheid kwaliteit en resultaten kunt behalen? Dan heeft Isolatie Centraal jou een uitdagende baan te bieden.

Isolatie Centraal zoekt adviseurs die consumenten deskundig kunnen adviseren hoe ze op de energielasten kunnen besparen door hun woning te laten isoleren.Bij voorkeur woon je in de regio Zeeland – Brabant en ben je in het bezit van een rijbewijs-B.

Isolatie Adviseur

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Isolatie Adviseur

Als Isolatie Adviseur ben je hét uithangbord van Isolatie Centraal en ga je langs bij mensen die interesse hebben om hun woning te gaan isoleren. Bij deze mensen voer je een inspectie uit en voorzie je de woningeigenaar van een advies op maat en stel je een offerte op. Daarna draag je er zorg voor dat de offerte goed wordt opgevolgd. 

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Isolatie Adviseur bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Isolatie Adviseur die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid