Isolatie Monteur

Fulltime, regio één uur reisafstand van Vianen (Utrecht), Alphen a/d Rijn of ‘s-Heerenberg.

 Wil jij deel uitmaken van een gedreven team van vakspecialisten bij Isolatie Centraal en woon je bij voorkeur in de regio Vianen, Alphen a/d Rijn of ’s-Heerenberg?

Wij zoeken een (leerling) Isolatie Monteur die woningen van isolatiematerialen voorziet, zodat de temperatuur binnen de woning comfortabeler blijft. Zodra de isolatie geplaatst is, bespaart de klant direct op de energierekening en draagt hij/zij bij aan de verduurzaming van Nederland.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Isolatie Monteur

Als isolatiemonteur zorg jij ervoor dat de woningeigenaar er lekker warm bij zit in de winter en lekker koel in de zomer. Dit doe je door isolatiemateriaal aan te brengen in de spouw, kruipruimte of aan de binnenkant van het dak. Gemiddeld isoleer je twee huizen per dag. Dit doe je samen met een team van 2 of 3 collega’s.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Isolatie Monteur bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Isolatie Monteur die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid