Junior/ Medior Functioneel Beheerder

Fulltime, parttime (32-40u), standplaats Vianen (Utrecht)

Heb jij de grenzeloze ambitie om van junior/ medior naar senior door te groeien en kun jij gebruikersbehoeften goed vertalen naar oplossingen en verbeteradviezen? Isolatie Centraal is op zoek naar een functionele fixer!

Als Functioneel Beheerder voer je het ICT-beheer over de organisatie, je ondersteunt je collega’s en bereidt hun werkplekken voor. Daarnaast beheer je het netwerk, de applicaties en alle Apple devices. Hierbij kun je rekenen op de begeleiding van je ervaren teamgenoten.

Junior Functioneel Beheerder

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder voer jij het beheer over de ICT en alle werkplekken en ondersteun je de gebruikers. Je komt terecht in een leuk team met gezellige en professionele collega’s. Optimaal om jezelf te ontwikkelen tot een hele goede Senior Functioneel Beheerder.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Functioneel Beheerder die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid