Junior Planner

Fulltime, standplaats Vianen (Utrecht)

Heb jij een bouwkundige achtergrond (geen pré) én vind jij het een uitdaging om een optimale planning van de uitvoerwerkzaamheden voor de buitendienst te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Junior Planner werk je samen met andere collega- planners en houd je je bezig met de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding voor onze monteurs.

Junior Planner

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Junior Planner

Het efficiënt plannen van 27 ploegen is een flinke uitdaging. Daarom ben jij nodig om ons team te versterken. Je komt terecht in een leuk team met gezellige teamgenoten, maar er wordt ook hard gewerkt. Optimaal om jezelf te ontwikkelen tot een hele goede planner.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Junior Planner bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Junior Planner die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid