Klantenservice Medewerker

Fulltime, parttime (minimaal 12- 20u), standplaats Vianen (Utrecht) 

Wil jij deel uitmaken van een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie? Krijg jij veel energie van de telefonische verkoop? En ben jij op zoek naar een werkplek met zowel fulltime als parttime mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Als Klantenservice Medewerker ben jij onderdeel van het Klantenservice-team binnen Isolatie Centraal. Vanuit het hoofdkantoor in Vianen ben jij dagelijks hét eerste aanspreekpunt van onze klanten.

Klantenservice Medewerker

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Klantenservice Medewerker

Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste persoonlijke contact met de klant. Je benadert potentiële klanten (leads) die online een aanvraag hebben gedaan voor het isoleren van hun woning telefonisch om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.  Hierbij filter je de klanten door het gesprek met hen aan te gaan en vragen te stellen over hun woning.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Klantenservice Medewerker bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Klantenservice Medewerker die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid