Manager Klantenservice

Fulltime, standplaats Vianen (Utrecht)

Wil jij deel uitmaken van een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan? Krijg jij veel energie van het aansturen van een team en van contact met klanten? En ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende job? Lees dan snel verder!

manager klantenservice

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Manager Klantenservice

Als Manager Klantenservice leid jij het Klantenservice-team, het kloppend hart van Isolatie Centraal. Vanuit ons hoofdkantoor in Vianen ben jij dagelijks hét aanspreekpunt voor onze klanten.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Manager Klantenservice bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben jij de Manager Klantenservice die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid