Allround Marketeer

Fulltime, standplaats Vianen (Utrecht)

Heb je minimaal 3 jaar ervaring in marketing én vind je het een leuke uitdaging om een optimale leadtoevoer te creëren en onderhouden om Isolatie Centraal naar een nieuw niveau te tillen, partnerships aan te gaan en een klein team aan te sturen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Marketeer van Isolatie Centraal werk je samen in een klein marketing team en houd je je bezig met alles wat te maken heeft met het binnenhalen van leads, maar ben je ook bezig met het vinden en onderhouden van relaties met partners.

Junior Planner

Wie ben je?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol als Marketeer

Het binnenhalen van genoeg leads om 15 adviseurs iedere dag naar minimaal 6 klanten te kunnen sturen is een flinke uitdaging. Daarom ben je nodig om ons team te versterken. Je komt terecht in een leuk team met gezellige teamgenoten, maar er wordt ook hard gewerkt. Optimaal om jezelf te ontwikkelen tot een hele goede Marketeer.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk actief bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen als Allround Marketeer bij Isolatie Centraal?

Herken je jezelf in deze veelzijdige functie, dan ben je de Allround Marketeer die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid