Studenten Bijbaan Klantenservice

Fulltime, parttime (minimaal 12- 20u), standplaats Vianen (Utrecht)

Zoek jij naast je studie (MBO- of HBO- Commercieel) een toffe bijbaan? En wil je in de zomer, ‘s avonds of op zaterdag, verzekerd zijn van meer uren om lekker bij te verdienen?

Je gaat deel uitmaken van een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Help jij klanten met een brede glimlach op weg naar een advies op maat? En ben jij op zoek naar een werkplek met zowel fulltime als parttime mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Student Bijbaan

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Hoe ziet jouw dag eruit?

No Data Found

Jouw rol binnen Isolatie Centraal

Als Klantenservice Medewerker ben jij onderdeel van het Klantenservice-team binnen Isolatie Centraal. Vanuit het hoofdkantoor in Vianen ben jij dagelijks hét eerste aanspreekpunt van onze klanten.

Wie zijn wij?

Isolatie Centraal is een jong en ambitieus bedrijf. Wij zijn in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de top 3 in de isolatiemarkt.

Wessel Rietveld richtte in 2017 Isolatie Centraal op. Wessel heeft jarenlange ervaring met het verduurzamen en verminderen van energieverbruik van woningen en vastgoed in Nederland. Al snel kwam hij erachter dat isolatie een van de meest effectieve manieren is om dit doel te bereiken. Samen met mede-eigenaren Leo Oosterwier en Patrick Papa zijn de krachten gebundeld en is een landelijk bedrijf ontstaan dat zich focust op het leveren van hoogwaardige en betaalbare isolatie aan de klanten.

Dagelijks voorzien onze vakspecialisten 48 particuliere woningen en zakelijk vastgoed van de beste isolatie. Zowel op de binnen- als buitendienst ligt onze focus op kwaliteit en service. Service met én voor een lach. Informele omgang, korte lijnen en een flinke dosis dagelijkse humor zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur. Bij ons geldt met recht, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Stel direct je vragen

Catrien Veldman

Administratie & HR

Wat ga je doen bij Isolatie Centraal?

Durf jij de leiding te nemen aan de telefoon? Dan ben jij degene die wij zoeken! Neem snel contact met ons op via de mail vacature@isolatiecentraal.nl of bel ons op 085 876 91 50 of 06 38773033.

Beste recruiters, acquisitie is n.a.v. deze vacature niet nodig.

Solliciteer direct

Voeg jouw CV toe

Dankjewel voor jouw sollicitatie!

Jouw Sollicitatie is in goede orde ontvangen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via de mail (hr@isolatiecentraal.nl) of via de telefoon (085 876 91 50 of 06 38773033)

Solicitatie voltooid